Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Kreativ Industri og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Meta, Youtube, Google

En bedrift du kan vokse i

I Gagama Elektro finner du trivelige kollegaer du kan le med og lære av.

 • Du kan være en dag på sykehuset, så er du plutselig i en båt og så er du på veien med Vegvesenet. Du lærer veldig mye og blir flink. Det er veldig mye variasjon i arbeidet, noe som definitivt øker trivselen.

  Svein Arne Eriksen

  Prosjektleder, Gagama Elektro

"Fra lærling til daglig leder"

Mange spennende fagområder

Her er deler av gjengen du får jobbe med i Gagama Elektro

 • Arbeidsmiljøet er ekstremt trivelig. Det er en morsom og kunnskapsrik gjeng. Når du blir kjent med dem ser du hvor flinke de er i faget sitt, hvor hyggelige de er og hvor villige de er til å lære ifra seg.

  Chris Robin Thorbjørnsen

  Elektromontør for Gagama Elektro

 • Jeg jobber i Gagama fordi jeg synes det er en interessant arbeidsplass. Det er en fin variasjon av arbeidsoppgaver og passe travelt.

  Lasse Robertsen

  Automasjonsingeniør i Gagama Elektro

 • Her i Gagama er det masse trivelige folk. Vi har det artig på jobb og klarer å utfordre hverandre og finne nye løsninger og nye måter å gjøre jobben bedre på.

  Esben Skaue

  Prosjektleder i automasjon for Gagama Elektro

 • Jeg har blitt værende i Gagama siden 2008. Hadde et års opphold i en annen bedrift - vi bodde en annen plass - men vi kom tilbake og jeg fortsatte å jobbe i Gagama. Jeg trives jo veldig godt, både med kollegaene og arbeidet vi har.

  Phillip Knox

  Anleggsleder på Melkøya for Gagama Elektro

Elektro fra A til Å

Velkommen til Gagama Elektro